Open menu

Schoonmakend Nederland Verzekeringen

Vragen of meer informatie?
Bel naar 010 - 288 44 22

Over ons

Over Schoonmakend Nederland Verzekeringen
Schoonmakend Nederland Verzekeringen is opgezet in samenwerking met Schoonmakend Nederland met als doel kwalitatief goede verzekeringen te bieden tegen een zeer scherpe premie. U kunt terecht bij één dienst waar verzekeringsspecialisten u te woord staan voor al uw verzekeringsvragen.

Inventarisatie en preventie
Wij bieden onze klanten gedegen oplossingen op het gebied van verzekeringen, maar ook zaken als preventiemaatregelen en een regelmatige analyse van de verzekeringsportefeuille zijn belangrijke aandachtsgebieden.

Uw keuze
Samen met u inventariseren wij wat de risico’s zijn en u kiest welke risico’s u wilt verzekeren. Hierbij geven wij adviezen over welke producten naar ons oordeel het beste aansluiten bij uw wensen en persoonlijke omstandigheden. Wij bieden het beste product bij uw keuze.

Schouten Zekerheid
Schoonmakend Nederland Verzekeringen is onderdeel van Schouten Zekerheid. Schouten Zekerheid treedt op als gevolmachtigd agent voor een aantal verzekeringsmaatschappijen en bemiddelt als (beurs)makelaar in verzekeringen voor bedrijven, instellingen, brancheverenigingen en particulieren. 

Bekijk hier het uitgebreide bedrijfsprofiel van Schouten Zekerheid en de beschrijving van onze dienstverlening

Contactgegevens

T:   010 - 288 44 22
E:   info@schoonmakendnederlandverzekeringen.nl

Ons team

Lesley Haffmans

Adviseur

Hans Jacobs

Adviseur

Esther van de Polder

Adviseur

Dennis Woudenberg

Adviseur

Peter de Vries

Adviseur