Open menu

Schoonmakend Nederland Verzekeringen

Vragen of meer informatie?
Bel naar 010 - 288 44 22

De aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven staat u bij als er schade aan personen of zaken wordt toegebracht. Onze aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven is al jarenlang succesvol in de praktijk gebleken en heeft al vele ondernemers in de branche geholpen!

Met de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) van Schoonmakend Nederland Verzekeringen verzekert u uw bedrijf tegen schade die u of een van uw medewerkers veroorzaakt. Dit kan schade bij klanten, schade die medewerkers elkaar toebrengen of schade die werknemers tijdens hun werkzaamheden oplopen zijn. Als dit gebeurt, biedt de AVB u de noodzakelijke juridische bijstand en financiële zekerheid. Zowel schade die aan personen wordt gedaan (letselschade) als schade die aan zaken wordt gedaan (zaakschade) vallen onder de dekking van de AVB. Denk hierbij aan een bedrijfsongeval, schade door uw medewerkers of fouten tijdens het uitvoeren van werkzaamheden bij uw klant. Deze schades kunt u vervolgens verhalen op de AVB.

Voordelen:

  • Voor deze verzekering hebben wij een collectiviteit waarmee een Schoonmakend Nederland lid 20% korting kan krijgen op de premie, een zeer scherpe premie is hiermee het gevolg;
  • Een zeer uitgebreide standaard dekking voor de meestvoorkomende werkzaamheden van schoonmaakbedrijven;
  • Uitgebreide dekking voor opzicht (specifieke dekking welke nodig is voor alles wat een schoonmaakbedrijf aanraakt/bewerkt van een klant omdat dit standaard is uitgesloten) met ruime verzekerde bedragen;
  • Een sleutelclausule voor het verlies van sleutels waarna sleutels/sloten vervangen moeten worden;
  • Secundaire aansprakelijkheidsdekking voor (gehuurd) werkmaterieel zoals hoogwerkers, schrobmachines en hogedrukreinigers mits deze niet harder kan dan 5 km per uur;
  • Deze verzekering voldoet aan de OSB-leveringsvoorwaarden en OSB-keurmerk.

Waarom een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering?

U heeft waarschijnlijk een particuliere aansprakelijkheidsverzekering. Dit dekt de schade die u bijvoorbeeld aan de bezittingen van uw buren toebrengt. Toch bent u met een particuliere aansprakelijkheidsverzekering niet verzekerd voor schade die u veroorzaakt tijdens u werk. Daarom is het voor ondernemers belangrijk om ook een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven af te sluiten. Mocht u onverhoopt schade maken tijdens uw werk, bent u hiervoor verzekerd!

Waarvoor bent u verzekerd met bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

U bent verzekerd tot een bedag van maximaal € 2.500.000,- per aanspraak met € 5.000.000,- als maximum bedrag per verzekeringsjaar.

Interesse in de AVB?

Overweegt u om een AVB af te sluiten of wilt u hier meer informatie over? Vul onderstaand formulier in en onze specialisten nemen binnen 5 werkdagen contact met u op. 

AanhefBent u lid van Schoonmakend Nederland?