Open menu

Schoonmakend Nederland Verzekeringen

Vragen of meer informatie?
Bel naar 010 - 288 44 22

Brand in uw bedrijf, uitval van een hoogwerker of een klant die u aansprakelijk stelt. De kans is groot dat u hier ooit mee te maken krijgt. Als gepassioneerd ondernemer maak u zich liever niet druk om zulke risico’s. U wilt natuurlijk doen waar u goed in bent: ondernemen. Met het Zekerheidspakket van Schoonmakend Nederland Verzekeringen zorgt u ervoor dat u zorgeloos kunt ondernemen!

Wat is het Zekerheidspakket?

Met het Zekerheidspakket van Schoonmakend Nederland Verzekeringen helpen wij u om zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen. Het pakket is speciaal samengesteld voor ondernemers in de schoonmaak- en glazenwassersbranche en u verzekerd zich hiermee tegen de meest voorkomende risico’s.

De onderdelen van het Zekerheidspakket

 • Bedrijfsschade:
  Mocht de omzet van uw bedrijf ineens terugvallen, zijn vaste lasten zoals bijvoorbeeld de huur van het pand of salarissen verzekerd.
 • Extra kosten:
  Stelt u zich eens voor dat er een schade aan uw bedrijf ontstaat door bijvoorbeeld brand of een inbraak. In dat geval moeten er veel kosten gemaakt worden om uw bedrijf zo snel mogelijk weer volledig operationeel te krijgen. De extra kosten verzekering vergoedt deze kosten voor u!
 • Glasverzekering:
  Het financiële risico bij schade aan glas lijkt misschien laag maar in de praktijk kan dit erg hoog oplopen. Een ruit van een paar honderd euro kan al snel een schade van duizenden euro’s veroorzaken. Een glasverzekering helpt u als dit het geval is.
 • Goederen en inventaris:
  Waarschijnlijk heeft u dure apparatuur en een voorraad in opslag staan. In het geval van bijvoorbeeld een brand of overstroming kan uw voorraad schoonmaakmiddelen of uw dure materiaal beschadigd raken. Dit brengt vaak hoge kosten met zich mee en met de goederen en inventarisverzekering bent u verzekerd voor dit soort schades.
 • Huurdersbelang:
  Is het bedrijfspand gehuurd en wordt hier schade aangedaan door bijvoorbeeld een brand of inbraak, vergoedt deze verzekering de herstelkosten.
 • Opstal:
  Is het bedrijfspand uw eigendom en wordt hier schade aangedaan door bijvoorbeeld een brand of inbraak, dan vergoedt de opstalverzekering de herstelkosten.

Waarom het Zekerheidspakket?

Het Zekerheidspakket is samengesteld is samenspraak met uw branchevereniging Schoonmakend Nederland. Hierdoor sluit het pakket goed aan op de risico’s die er voor u spelen in de branche. U kunt op basis van uw wensen en uw risico’s uw persoonlijke pakket samenstellen zodat u altijd goed verzekerd bent!

Interesse in het Zekerheidspakket?

Overweegt u om het Zekerheidspakket af te sluiten of wilt u hier meer informatie over? Vul onderstaand formulier in en onze specialisten nemen binnen 5 werkdagen contact met u op. 

AanhefBent u lid van Schoonmakend Nederland?Geïnteresseerd in: